Elektroässä Oy

Elektroässä Oy on luotettava kumppani saneeraus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Yli 13 vuoden monipuolinen kokemus erilaisista sähköasennustöistä ja sähköalan tuotteista luovat vankan pohjan onnistuneille projekteille. Palveluihimme kuuluvat kodin sähköasennukset, sähköurakointi yrityksille ja yksityisille, ilmalämpöpumppuasennukset, sähköhuolto- ja korjaustyöt sekä sähkö- ja valaistussuunnittelupalvelut. Yhteistyökumppaniverkostomme kautta saatte tarvittaessa tarjouksen myös muista rakennus- ja remonttitöistä aina LVI-asennuksista omakotitalon rakentamiseen. Yhteistyökumppanimme ovat osaavia ja luotettavia alan ammattilaisia jotka jakavat kanssamme samat periaatteet niin että asiakkaamme voivat luottaa meihin myös seuraavissa projekteissaan.

Laadukas työnjälki ja tyytyväinen asiakas on yrityksen paras käyntikortti!

Lopputulokseen tyytyväinen asiakas ja sähkötöiden sujuminen aikataulun mukaan on meille tärkeää. Kokemuksemme mukaan asiantunteva yhteistyö asiakkaan kanssa, oman työn korkeat laatuvaatimukset ja toimintamme jatkuva kehittäminen luovat vahvan pohjan laadulle ja korkealle asiakastyytyväisyydelle. Arvojemme eteen tehty pitkäjänteinen työ näkyy pitkinä asiakassuhteina ja kestävänä panostuksena toimintamme tulevaisuuteen.

Varmista sähköasennusten turvallisuus!

Noudatamme huolellisesti sähköasentamisen standardeja ja lainsäädäntöä, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja työn laadusta ja käyttöturvallisuudesta. Olemme Tukesin hyväksymä sähköasennusliike, yrityksellämme on S2-luokan urakointioikeudet. Tarkastamme työn laadukkaan jäljen ja turvallisuuden määräysten mukaisilla käyttöönottotarkastuksilla ja teemme niistä aina käyttöönottotarkastuspöytäkirjan.

Tavallisimpia sähköasennuskohteitamme ovat:

  • Uudisrakentaminen
  • Huoneistoremontit
  • Kesämökkien sähköasennukset
  • Vanhojen rakennusten sähkösaneeraukset
  • Liiketilojen sähköasennukset
  • Omakotitalon sähköasennukset
  • Valaistusasennukset
  • Antenni- ja ATK-verkkojen asennukset

Muistathan, että kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Linkkejä

Tukes urakoitsijarekisteri
Sähkötietoa rakentajan ja remontoijan tarpeisiin
Lisätietoa kotitalousvähennyksestä
Vieritä ylös