Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelman teettäminen on tärkeää jo projektin alkuvaiheessa että työt saadaan etenemään aikataulussa ilman turhia muutoksia  ja viivästyksiä. Suunnitelmaa aloittaessa on hyvä miettiä missä sähköpisteitä tarvitaan ja onko jotain erityistarpeita sähköistyksen suhteen esim. kotiautomaatiota tai erityisiä valaistusratkaisuja. Tyypillisimpiä suunnittelukohteitamme ovat pientalot sekä pienet liikekiinteistöt.

Valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnitelmat joko suoraan pohjakuvaan/sähkösuunnitelmaan tai vaihtoehtoisesti voimme tehdä projektistanne Dialux ohjelmistolla ja Ledilum® tuotteilla toteutetun 3D-valaistussuunnitelman. Valaistussuunnitelma hinnoitellaan kohteen koon ja valaisimien määrän mukaan.

Ennen valaistussuunnitelman tekemistä on hyvä miettiä hetki mitä valaistukselta haluaa. Olemassa on erilaisia ohjaustapoja ja himmennysvaihtoehtoja, halutaanko valonlähteet asentaa piiloon ja käyttää epäsuoraa valaistusta vai tulisiko valaisimet suunnitella osaksi sisustusta. Tärkeää on myös huomioida valaistuksen muunneltavuus käyttötilanteen mukaan ja mahdollisten yksityiskohtien korostaminen.

Helvar valaistuksenohjausjärjestelmät

Yrityksellämme on Helvar Designer ohjelmointikoulutus. Käytössämme on Designer ohjelmisto reititin-järjestelmien käyttöönottoon ja Helvar Toolbox ohjelmisto pienempiä projekteja varten.

Suoritamme DALI ja KNX järjestelmien asennuksia ja käyttöönottoja.

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huolto

Ilmalämpöpumput tukesin hyväksymä liike. huollot alkaen

Kauttamme saatte kaiken mitä onnistunut sähköistysprojekti vaatii, sähkö- ja valaistussuunnitelmat, asennustarvikkeet ja led-valaisimet, antenni- ja ATK-verkkojen asennukset sekä tietysti sähköasennukset tarkastuspöytäkirjoineen.

Vieritä ylös