Ilmalämpöpumppujen asennukset

Verkkokaupasta saatte helposti ja nopeasti alustavan hinnan ilmalämpöpumpulle asennettuna ja halutessanne voitte lähettää tarjouspyynnön jos sopiva laite on jo tiedossa, tarjouspyyntöön olisi hyvä lisätä muutama kuva suunnitellusta asennuspaikasta. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Tarvittaessa teemme kartoituskäyntejä kohteisiin ja avustamme sopivan laitteen valinnassa.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppujen huoltoja ja korjauksia teemme kaikkiin merkkeihin. Ilmalämpöpumpun huollon hinta on 179€, lisätietoja löydät tästä.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelman teettäminen on tärkeää jo projektin alkuvaiheessa että työt saadaan etenemään aikataulussa ilman turhia muutoksia  ja viivästyksiä. Suunnitelmaa aloittaessa on hyvä miettiä missä sähköpisteitä tarvitaan ja onko jotain erityistarpeita sähköistyksen suhteen esim. kotiautomaatiota tai erityisiä valaistusratkaisuja. Tyypillisimpiä suunnittelukohteitamme ovat pientalot sekä pienet liikekiinteistöt.

Valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnitelmat joko suoraan pohjakuvaan/sähkösuunnitelmaan tai vaihtoehtoisesti voimme tehdä projektistanne Dialux ohjelmistolla ja Ledilum® tuotteilla toteutetun 3D-valaistussuunnitelman. Valaistussuunnitelma hinnoitellaan kohteen koon ja valaisimien määrän mukaan.

Ennen valaistussuunnitelman tekemistä on hyvä miettiä hetki mitä valaistukselta haluaa. Olemassa on erilaisia ohjaustapoja ja himmennysvaihtoehtoja, halutaanko valonlähteet asentaa piiloon ja käyttää epäsuoraa valaistusta vai tulisiko valaisimet suunnitella osaksi sisustusta. Tärkeää on myös huomioida valaistuksen muunneltavuus käyttötilanteen mukaan ja mahdollisten yksityiskohtien korostaminen.

Sähköautojen latausasemat

Kiinteä sähköauton latauslaite varmistaa ajoneuvon turvallisen, helpon ja nopean lataamisen. Usein sähköauton mukana toimitetaan latauskaapeli, jonka voi kytkeä tavalliseen pistorasiaan. Suurin osa näistä latauskaapeleista on turvallisuussyistä rajoitettu 8 Ampeerin virralle koska normaalia kotitalouspistorasiaa ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön korkeilla virroilla. 8A latausvirralla saadaan 10-12h aikana n. 100km rangea, 1,8kW latausteholla.
Kiinteitä latausasemia on useita erityyppisiä ja ominaisuuksiltaan erilaisia. Kaikissa myymissämme latauslaitteissa lataustehon pystyy asettamaan asennuksen yhteydessä kiinteistöön sopivaksi. Wallbox -latausasemiin on myös mahdollista kytkeä dynaaminen kuormanhallinta, jolloin latausteho säätyy automaattisesti kiinteistön käytettävissä olevan sähkökapasiteetin mukaan.
Jo sähköautoa hankittaessa kannattaa kiinnittää huomiota auton sisäiseen laturiin (on board charger, OBC), koska sähköautojen korkeajänniteakut pystyvät vastaanottamaan vain tasavirtaa (DC) täytyy kotilatausasemasta tuleva vaihtovirta (AC) muuntaa auton sisäisellä latauslaitteella tasavirraksi. Ladattavissa hybrideissä obc:n teho on yleensä max. 3,7kW, eli 1x16A syöttö yhdellä vaiheella. Sähköautoissa 7,4kW, eli 1x32A syöttö yhdellä vaiheella tai 11kw, eli 3x16A syöttö. Harva sähköauto pystyy vielä tänä päivänä hyödyntämään 22kW kotilatausta, vaikkakin se lähitulevaisuudessa voi olla hyvinkin todennäköistä kiinteistöissä joissa on käytössä dynaaminen kuormanhallinta ja suuremmat kuin 3x25A pääsulakkeet.

Helvar valaistuksenohjausjärjestelmät

Yrityksellämme on Helvar Designer ohjelmointikoulutus. Käytössämme on Designer ohjelmisto reititin-järjestelmien käyttöönottoon ja Helvar Toolbox ohjelmisto pienempiä projekteja varten.

Suoritamme DALI ja KNX järjestelmien asennuksia ja käyttöönottoja.

Linkkejä

Tukes urakoitsijarekisteri
Sähkötietoa rakentajan ja remontoijan tarpeisiin
Lisätietoa kotitalousvähennyksestä
Scroll to Top